PSA støtte til "International Day of Sport for Development and Peace"

PSA støtte til "International Day of Sport for Development and Peace"

Under PSA turneringen El Gouna i Egypten vil PSA fokusere på, at vise sin støtte til udvikling og fred i verden med sport som virkemiddel.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2017-04-06 13:09:00

De Forenede Nationer (FN) udråbte i 2013 den 6. april til international sportsdag for udvikling og fred, der er en årligt tilbagevendende begivenhed. I år viser Professional Squash Association sin støtte til initiativet ved El Gouna Open, der spilles i Egypten.

Den internationale sportsdag for udvikling og fred, skal skabe opmærksomhed på sportens evne til at danne sociale ændringer, samfundsudvikling og til at fostre fred og forståelse mellem verdens nationer.

Ved El Gouna vil spillerne således duellere omkring et "hvidt kort", der symboliserer sportens forpligtigelse til at skabe fred i verden. Derudover vil tilskuerne ved både El Gouna og VM for damer blive fortalt om, hvordan squash som virkemiddel kan gavne fred og nedbryde barrierer mellem forskellige nationaliteter.

PSA har, gennem initiativet "ReBound", ved tidligere lejligheder formået at skaffe udstyr til udsatte områder. Her har mere end 500 børn fra Indien, Colombia, Sydafrika, Zimbabwe og Nigeria fået uddelt udstyr, så de kunne begynde at spille squash.

Du kan læse mere om "ReBound" projektet her: https://psaworldtour.com/news/view/3515/rebound-ma...Indlæser Samtale