Danish Junior Open

HEAD Danish Junior Open

Danish Junior Open er den største tilbagevendende internationale junior turnering på dansk grund.

Danish Junior Open har siden starten i 2009 været arrangeret af Herlev/Hjorten Squash i Skinderskovhallen, Herlev.

Danish Junior Open er primært for den bedste halvdel af de danske juniorer samt for udenlandske juniorer. Men alle danske juniorer kan selvfølgelig deltage.

Danish Junior Open tiltrækker spillere fra hele verden – dog mest fra Europa – men gennem årene har der været spillere fra så eksotiske steder som Iran, Pakistan, Egypten, Trinidad & Tobago, Syd Afrika, Israel, Letland og Ukraine.

Vil du følge med i hvad der sker i forbindelse med Danish Junior Open, så LIKE turneringens FaceBook side: https://www.facebook.com/DanishJuniorOpen

Danish Junior Open har gennem årene udviklet et turneringskoncept, så turneringen i de seneste års undersøgelser blandt spillere, ledere og forældre bliver bedømt som helt i top eller outstanding i forhold til andre europæiske junior turneringer på samtlige undersøgte områder:

  • Venuen der er en af Nordeuropas største squash haller giver altid turneringen topkarakterer hvad angår spillested. At der så også er en permanent all-glas bane med masser af tilskuerpladser gør det bare bedre.
  • Maden der er hjemmelavet med stor variation af et fantastisk madlavningsteam giver altid top karakterer. Gratis kaffe, te, frugt og hjemmebagte kager er også et stort plus.
  • Organisationen der er en blanding af projektledere og teknik nørder, gør at turneringen altid forløber problemfrit. At spillere, trænere og forældre også syntes det er hyggeligt at være til turneringen også giver turneringen et skub i den rigtige retning.
  • Teknisk er turneringen efterhånden nået op på et niveau hvor kun de færreste kan følge med. Hallen er fyldt med skærme og computere der giver deltagerne et nemt og let tilgængeligt overblik over turneringen. Online scoring via tablets der vises på skærme ved alle baner gør det nemt for tilskuere at følge med. HD streaming fra flere baner giver forældre og venner mulighed for at følge kampene på afstand.
  • Logistikken er også helt i top. Minibusser sørger for transport til og fra lufthavn og hotel. Mad laves på stedet samt privat. Indkøb er foretaget og foretages løbende. Tilmeldinger og betalinger håndters løbende. Turneringsplan udarbejdes og publiceres.

 

Danish Junior Open

Danish Junior Open har siden 2010 haft www.HEAD.com som hovedsponsor og leverandør af alle T-shirts, sweatshirts og præmier til U13-U17. At have en fast hovedsponsor er fantastisk for en turnering som denne, så et stort tak til Claus Ketterle der repræsenterer www.HEAD.com i Danmark.

Danish Junior Open er dags dato en Grand Prix turnering under European Squash Federation og World Squash Federation, hvilket betyder at turneringen er underlagt deres regler samt at der kan optjenes point på de 2 organisationers internationale ranglister.

Danish Junior Open har 2 overordnede mål:

  • At være blandt de bedste til at arrangere turneringer. Ovenstående udtræk af spørgeskema undersøgelser samt mundtlige og skriftlige kommentarer fra deltagere tyder på at dette er nået. Men det forhindrer ikke at der fortsat videreudvikles på konceptet så vi kan vedblive med at være blandt de bedste.
  • At turneringen opgraderes til Super Series (højeste rangering i ESF). Her nytter det åbenbart ikke at have en super venue samt at være blandt de bedste til at arrangere og afholde turneringer. For ifølge ESF er der kun én ting der tæller, nemlig at få rigtig mange deltagere.