Flere skal spille mere og bedre squash

 

Relationen skal styrkes

I stategiarbejdet vil vi arbejde for at forstærke relationen til klubberne samt klub til klub. Der er gang i så mange gode tiltag rundt om i klubberne, og derfor ønsker vi involvering og sparring klubberne imellem. Brug og lær af hinanden, del erfaringer for sammen at styrke squash.

For at fremme dette er der oprettet en lukket FB-gruppe for klubformænd/klub-repræsentanter, hvor det er muligt at finde og dele ideer.

FB-gruppen findes på: Visionsdag - Formænd danske squashklubber

 

Seminardag

Seminardag for klubformænd/klubbestyrelser d. 9. november 2019. Opsamling fra dage kan læses her 

 

Flagskibsklubber

I arbejdet med styrkelse af forbund og klubber er der mulighed for at blive Dansk Squash Flagskibsklub.

Som flagskibsklub går man i tæt samarbejde med Dansk Squash, og arbejder i en periode fokuseret på at udvikle klubbens tilbud og markedsføring i forhold til rekruttering og fastholdesle af squashspillere. Vi vil gerne skabe attraktive klubmiljøer, så klubberne skal kunne tilbyde den bedste squashoplevelse for alle, der ønsker at prøve kræfter med squash -  en god og kompetent squashoplevelse - og vi udvikler os hele tiden.

 

Flagskibsklubberne skal yderligere være klar til at give erfaringerne videre til klub-kollegerne, så vi netop hjælper hinanden.

 

Indholdet i arbejdet som Flagskibsklub kan være mangfoldigt. Omdrejningspunktet er at skabe de attraktive klubmiljøer, det kan være med afsæt i klubmarkedsføring, den gode indgang i squash, træning, ATK, frivillighed - altså den gode squashoplevelse.

 

Ring til forbundet for yderligere info: Vi kan fanges på 31677677