Breddesquash

Breddesquash i Danmark

Breddesquash i Danmark

I Danmark er der ca. 6000, som spiller squash i de 38 danske squashklubber, som er fordelt geografisk rundt i Danmark.

Herudover dyrker op mod dobbelt så mange squash som pay'n-play - altså uorganiseret i eksempelvis et kommercielt center.

(Har du lyst til at spille squash, så find en klub eller baner her)

For at gøre squash attraktiv har vi i Dansk Squash Forbund nedsat et breddeudvalg, som hele tiden arbejder på at udvikle spændende tilbud og ny aktiviteter til både nuværende og kommende medlemmer.

Læs evt. mere om DSqF breddeudvalg samt de breddetiltag der arbejdes på.

Vores klubber er et vigtigt aktiv i udbredelsen squash, og dem der lokalt sørger for gode og attraktive squashtilbud.

Derfor tilbyder Dansk Squash Forbund vores klubber forskellige klubudviklingforløb, her arbejdes bl.a. på rekruttering og fastholdelse af medlemmer, attraktive klubmiljøer og gode træningstilbud. Dette er blot nogle af de overskrifter, som kunne tegne et klubudviklingsforløb, hvor vi i samarbejde sørger for gode tilbud til både nuværende som kommende medlemmer. Er I klub og kunne have interesse i klubudvikling, så læs mere om klubudvikling her.

I arbejdet med udbredelsen af squash i Danmark, hjælper Dansk Squash Forbund derfor også gerne med rådgivning i forhold til opførelse af nye faciliteter, men også med etablering af en ny klub, eller hjælper vores klubber i deres arbejde med squash. Har I spørgsmål til eksempelvis opførelse af baner, opstart af klub eller andet, så kontakt forbundets udviklingskonsulent på mail: soren(at)dansksquash.dk eller tlf: 31677677.