Klub søger træner

Søger I trænere i din klub?

En af grundpillerne i enhver Squashklub er squashtrænerne, der uge efter uge, deler ud af deres glæde ved squashsporten. Mange klubber oplever dog, at det kan være svært at finde kvalificerede trænere til at stå for de ugentlige træninger. Udover muligheden for at uddanne egne medlemmer til kommende squashtrænere, overvejer I måske at rekruttere trænere fra lokalområdet, som har ekstra tid og lyst til at stå for træningen hos jer. 

Hvad er en trænerbank? 

Vores Trænerbank skal ses om en portal, hvor ledige trænere og klubber nemt og hurtigt kan komme i konkakt med hinanden. Som træner opretter du her en trænerprofil med en kort beskrivelse af din erfaring og trænerbaggrund, samt dine ønsker til tid, målgruppe mv. 

Som klub har I på samme mulighed for at oprette en profil med jeres ønsker til en kommende træner, samt hvad I kan tilbyde en træner i forhold til ansvar, uddannelse og evt. trænerløn. 

Udfyld profilen herunder for at oprette jeres klub i Trænerbanken.

NB! Når du/I ikke længere ønsker, at profilen skal være aktiv, skrives en mail til info(at)dansksquash.dk, for at få profilen fjernet. 

Klubliste

Ingen "Klub Portal" indtastninger kan findes

Opret din klub profil

Klub Information
Påkrævet
Påkrævet