Junior Grand Prix

Hvad er Junior Grand Prix?

Den største turnering for børn og unge i Dansk Squash Forbunds klubber, hedder Junior Grand Prix (JGP). Her mødes flere gange om året over 50 drenge og piger og spiller turnering typisk inddelt i alder og køn. Der er plads til alle, både de helt nye som måske kun har spillet squash et halvt år, til de meget dygtige som har spillet squash siden de kunne gå, og alle her imellem.

JGP-sæsonen starter teknisk set ved første JGP efter Junior Danmarksmesterskaberne (JDM), og afsluttes altid med JDM. JDM er som alle andre JGP hvor der spilles turneringer for alle drenge og piger, dog afgøres ved dette årlige stævne Danmarks bedste inden for hvert af de enkelte grupper fx ”PU15” (Piger under 15 år). Sæsonen varierer lidt fra år til år, men generelt er der op til 6 JGP og 1 JDM, hvor JDM tilstræbes at flytte mellem landsdelene hvert år.

Værtsklubber og datoer fastlægges på det årlige turneringsmøde efter junior udvalgets anvisninger, af repræsentantskabet og offentliggøres i Dansk Squash Forbunds officielle .

Juniorer

Kom i gang

Tilmelding håndteres i mange klubber af en juniortræner eller nogle få forældre, men det er muligt for enhver at få et login til squashportalen.dk og selv stå for tilmeldingen.

På squashportalen åbnes alle arrangementer op for tilmelding, når turneringen nærmer sig. Her vil arrangøren præsentere en invitation med alle nødvendige informationer.