Racketlon er ketchersportens mangekamp

Racketlon er ketchersportens mangekamp og består af de fire discipliner bordtennis, badminton, squash og tennis.

Der spilles ét sæt til 21 i hver disciplin og vinderen er den, der har flest antal samlede point. Man kan således godt tabe tre discipliner og vinde én og blive samlet vinder af kampen.

Racketlon logo

Racketlon spilles i hele verden, men dog primært i Europa. Internationalt udbydes spillet af FIR (Fédération Internationale de Racketlon) og i Danmark af Racketlon Danmark. Sporten er stadig ung og på udviklingsstadiet. I Danmark findes nu fire klubber og flere er på vej. De nuværende klubber er Holbæk, Rudersdal (Birkerød), Bagsværd og Vejen.

Danmark har succes på eliteplan med verdensmesterskaber i både single og double samt i ungdomsrækker og veteranrækker. Siden 2013 har der været to officielle turneringer i Danmark om året, DM og en international turnering. I juli 2016 afholder Danmark VM for hold og double i Birkerød. Derudover er der en årlig international turnering i Malmö. Alle internationale turneringer kan findes på fir.tournamentsoftware.com.

Har du interesse i racketlon, kan du kontakte det danske forbund her på info(at)racketlon.dk eller tjekke hjemmesiden www.racketlon.dk.