Tilmeld dig klubtræneruddannelsen!

I januar er det muligt at deltage på Klubtræneruddannelsen i Holbæk eller Horsens!

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-11-16 12:25:08

DSqFs Klubtræneruddannelse

I januar er det igen muligt at tage DSqFs træneruddannelse - Klubtræneruddannelsen.

Klubtræneruddannelsen er for dig, der der allerede afholder træning i din egen klub, eller tænker det er noget, du skal til at igang med. 

Kurset består af 2 aftener med fysisk fremmøde fra 17-21 i enten Horsens eller Holbæk samt 4 e-læringsmoduler af hver ca. 1 times varighed.

Dato: 

Horsens Squash Klub:

Tirsdag d. 11. januar kl. 17-21

Tirsdag d. 18. Januar kl. 17-21

ELLER

Holbæk Squash Klub:

Onsdag d. 12. januar kl. 17-21

Onsdag d. 19. Januar kl. 17-21

OBS! Du skal kunne deltage begge dage!

Indhold og udbytte:

Kurset består af 6 moduler og er struktureret som følger:

  • Teknik 1 - Modulet er et E-læringskursus. Kurset omhandler grundprincipperne i den tekniske træning såsom: greb, sving, position og bevægelse.
  • Teknik 2 - Modulet er et fremmødekursus. Fokus vil være på instruktion i og coaching af basisslagene: Serv, længde, drop, lop samt variationer af disse.
  • Taktik 1 - Modulet er et E-læringskursus. Kurset omhandler grundprincipperne i den taktiske træning: Greb, sving, position og bevægelse (3-step movement, T’et og bevægelsesbaner).
  • Taktik 2 - Modulet er et fremmødekursus. Fokus vil være på instruktion i og coaching af grundlæggende taktiske overvejelser: Hvordan bruges slagene, hvornår/hvorfor offensiv/defensiv, træfpunkter på væggene.
  • Regelkursus - Modulet er et E-læringskursus. Fokus omhandler de basale regler i squash herunder korrekt anvendelse af begreber i spilsituationer, samt giver en grundlæggende forståelse for spillets forskellige facetter.
  • Basic management - Modulet er et E-læringskursus. Fokus omhandler grundlæggende viden som træneren skal være i besiddelse af ift. de opgaver der er forbundet med trænerrollen, der rækker udover selve træningen (planlægning, klubmiljø, basal skadesbehandling). Derudover bliver kursisten ført gennem grundprincipperne for den gode opvarmning.

Læs mere om uddannelsen her.

Sted:

Holbæk Squash Klub, Sports Allé 1, 4300 Holbæk

Horsens Squash Klub, Strandkærvej 87, 8700 Horsens

Pris: 1500,-    

Tilmelding: Squashportalen.dk

NB! - Kun 12 pladser på hvert kursus!

Indlæser Samtale