Status på genåbning

Status på genåbning

Dansk Squash Forbund afventer fortsat retningslinjer for genåbning

Skrevet af Søren Lukassen - 2020-06-03 13:59:54

Kære Squash Klubber

I det nedenstående kan I læse DIFs nyeste udmelding om genåbningsplanerne d. 8. juni. I Dansk Squash Forbund havde vi håbet på, at vi allerede på nuværende tidspunkt havde retningslinjer og anbefalinger for åbningen klar. Faktum er desværre, at vi fortsat ikke har afgørede nyt. Så snart vi kender indholdet af aftalen, bliver I alle informeret på dansksquash.dk, Facebook og gennem jeres formandsmail. 

-----------------------------------------------------------------------

"STATUS PÅ GENÅBNING AF INDENDØRS IDRÆT

Som bekendt har politikerne lagt op til genåbning af indendørs idræt fra 8. juni, hvor fase 3 af genåbningen træder i kraft. I forbindelse med den seneste aftale mellem regeringen og Folketingets øvrige partier blev det meldt ud, at:

"Indendørs idræts- og foreningsliv, som ikke allerede er omfattet af åbning samt indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv. Partierne er enige om, at disse aktiviteter, gennemgås af sundhedsmyndighederne med henblik på, at partierne forud for og i forbindelse med overgangen til fase 3, aftaler en samlet genåbningsplan for disse aktiviteter."

Vi har i indeværende uge været til bl.a. sektorpartnerdrøftelser med Kulturministeriet – og frem mod mødet har vi naturligvis arbejdet intenst politisk og har på nærmest daglig basis holdt møder relevante embedsfolk, rådgivere, samarbejdspartnere og har sendt flere notater, analyser og talmateriale til relevante folk i den mellemliggende periode.

For at være helt ærlige, så har vi pt. meget svært ved at vurdere, hvordan det hele lander. Der er tale om en beslutning, der træffes politisk, og vi ved, at alle tre områder – indendørs idræt, svømning og fitness – er i spil. På nuværende tidspunkt tør vi dog ikke sige, hvad der præcis kommer med, og hvad der ikke kommer med i fase 3. Til gengæld føler vi os rimelig sikre på, at der endnu engang bliver tale om en udmelding, som desværre kommer i sidste øjeblik – og dermed meget tæt på den 8. juni."


Indlæser Samtale