Kristian Frost vinder sin 14. PSA turnering

Kristian Frost vinder sin 14. PSA turnering

For andet år i træk vinder Kristian Frost, SWISS IT FACTORY SWISS OPEN 2016, og dermed sin 14. PSA titel i karrieren.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2016-05-24 09:32:00

Sæsonens sidste turnering for Kristian Frost endte med en turneringssejr ved Swiss IT Factory Swiss Open 2016 og dermed PSA titel nummer 14 i karrieren.

Den forsvarende mester leverede et stort comeback i finalen mod engelske Joe Lee, hvor Kristian Frost var bagud med 2-0 efter de første to sæt. Joe Lee havde på sin vej til finalen kun kun afgivet et sæt til tyske Jens Schoor i semifinalen. Kristian Frost mødte på sin vej til finalen Daniel Mekbib fra Israel, Joshua Larkin fra Australien og Tom Ford fra England.

De første to sæt styrede Joe Lee fra sin position på T´et og dikterede spillet, der satte Frost under pres og sikrede ham Lee føringen på 2-0.

I tredje sæt skulle Frost finde spillet og tage initiativet for at vende kampen på hovedet og tage sejren. Frost viste det mod og den stædighed, der kendetegner den danske mester og kæmpede sig tilbage i kampen. Spillede mere tæt og præcist, hvilket sikrede en sejr på 3-2 (3-11, 4-11, 11-5, 11-7, 11-4 ).

En placering som nummer 54 i verden i skrivende stund og den 14. PSA sejr i karrieren, er hvad 2016 indtil nu har budt på for Kristian Frost.

"Kristians udvikling har gennemgået et stort skridt i retning af det spil vi ved han kan præstere. Kristians fysiske formåen giver ham mulighed for at kæmpe med om en placering i top 30 i den kommende sæson. Vi vil i samarbejde med Kristian lægge en plan for den videre udvikling af Kristians kompetencer på squashbanen, både fysisk, mentalt og teknisk/taktisk. Håbet er, at kunne hjælpe Kristian på vej med at forløse det potentiale som vi ved han er i besiddelse af."

Siger Dansk Squash Forbunds sportskoordinator, Rasmus Juul Tander med henvisning til de resultater Kristian har leveret i løbet af sæsonen 2015/2016, hvor han bl.a. har slået Diego Elias (Peru) og Greg Lobban (Skotland).Indlæser Samtale