Har du et bud på Årets Junior 2023?

Vi har åbnet for indstillinger til Årets Junior 2023

Skrevet af Bianca - 2023-11-16 13:42:07

Nu er det igen tid til at Året Junior skal kåres. Alle klubber har derfor mulighed for at indstille den juniorspiller, som I mener har fortjent at blive nomineret til Dansk Squash Forbunds pris – Årets Junior.

I år var det Eline Kristensen fra Sport 92, som blev hædret med titlen Årets Junior, som et skulderklap for hendes store humør og engagement.

Da vi ved, at rigtig mange juniorspillere ude i klubberne gør en fantastisk indsats både sportsligt og socialt, vil vi gerne have indstillinger til kandidater fra både forbundstrænere og klubberne selv.

Når alle indstillinger er samlet, vil Juniorudvalget udvælge de 5 nominerede, som vil blive offentliggjort op til årets JDM som afholdes d. 26.-28. januar. Her får juniorspillerne mulighed for at stemme på deres kandidat i forbindelse med turneringen, hvor Årets Junior 2023 også vil blive kåret.

Hvis I ude i klubben har en kandidat, I ønsker at indstille, så skal I senest d. 1. januar 2024 sende en indstilling til info(at)dansksquash.dk, for at vedkommende ryger med i puljen.

Hver klub kan indstille én juniorspiller, og det er vigtigt her at oplyse – Navn, alder, klub samt komme med en kort beskrivelse af, hvorfor netop denne kandidat har fortjent titlen som Årets Junior. (En beskrivelse på 5-7 linjer). Derudover skal indstillingen indeholde et billede af spilleren, som må bruges i forbindelse med offentliggørelsen af de nominerede.

Vi håber på mange indstillinger, og glæder os til at læse de gode historier om vores juniorspillere.

Indlæser Samtale