Dansk Squash og LA Travel indgår aftale

Dansk Squash og LA Travel indgår aftale

Dansk Squash og rejsebureauet LA Travel indgår samarbejdsaftale til gavn for rejsende i Dansk Squash.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2017-02-21 09:52:00

Dansk Squash Forbund har indgået en sponsoraftale med LA Travel, der er Nordens største sportsrejseselskab.

Aftalen indebærer et sponsorat til Dansk Squash mod at rejser til internationale juniorturneringer samt flybilletter til EM for junior og senior bookes med LA Travel som rejsepartner.

Det betyder, at når juniorer samt forældre fremadrettet rejser til internationale JGP turneringer, skal kontakte LA Travel for tilbud på flybilletter.

Dansk Squash anser aftalen for værende givende for spillere og forbund, da priserne vi indtil videre har fået fra LA Travel matcher de billigste billeter vi selv kan finde online, samtidig med at vi opnår sikkerheden ved at benytte rejsebureau. LA Travel, der er et svensk firma, uddyber med følgende:

"LA Travel er medlem af den svenske rejsegaranti fond, som hedder Kammarkolligiet. De har godkendt vores forsikringsselskab, som hedder Nordic Gurantee. Så alle gæster, som rejser med LA Travel, uanset hvor de kommer fra er forsikrede.

Vi forventer dog at blive godkendt af den danske rejsegarantifond i løbet af kort tid.

Vi har i 2 år ikke haft en sag med Rejseankenævnet og stiler efter at levere gode oplevelser for vores kunder."

LA Travel har ligeledes mulighed for at assistere med booking af hotel ved rejseaktiviteter til internationale turneringer, såfremt man ikke ønsker at benytte turneringshotellet.

Spillere, der rejser individuelt til turneringer har ligeledes mulighed for at booke flybilletter og hotel gennem LA Travel.

I kan læse mere om LA Travel ved at klikke her.

Aftalen har virkning fra 1. marts 2017 og løber i 2 år frem.


Indlæser Samtale