Banen er kridtet op til slut-, op- og nedrykningsspil

Banen er kridtet op til slut-, op- og nedrykningsspil

Grundspillet i Danmarks-turneringen for hold er slut, og i de kommende uger skal der spilles om medaljer. Derefter følger kampe om op- og nedrykning.

Skrevet af Allan B. Christensen - 2019-04-17 22:29:03

Grundspillet i Danmarksturneringen er nu slut, og de endelige stillinger kan ses i Squashportalen.

Sidste weekend i april spiller de bedste hold om medaljer i slutspillet, som foregår i Odense. I maj følger kampe, som afgør op- eller nedrykning for 10 damehold og 20 herrehold.

Turneringsudvalget har udarbejdet en oversigt over direkte op- og nedrykninger samt de op- og nedrykningskampe, der skal spilles i maj. Reglerne på for op- og nedrykning findes i "Regler for Danmarksturneringen for hold", §7.

Her fremgår bl.a. at det øverst placerede hold i en division, som har spillet sig til direkte oprykning eller til oprykningsspil, har pligt til at stille op og også rykke op, hvis dette bliver resultatet. med mindre holdet ikke kan rykke op, fordi klubben så får flere hold end tilladt i den overliggende division. I så fald går retten og pligten videre til de følgende hold i rækken, undtagen nummer 5 oh 6 om ikke kan deltage i oprykningsspil.

Der gælder særlige regler omkring oprykning til elitedivisionerne (D og H), hvor kun vinderne af 1. division er forpligtet til at rykke op, med mindre klubben allerede har hold i den bedste række.

Første runde af op-/nedrykningsspillet afvikles lørdag den 11. maj med start kl. 11.00. For oprykning til elitedivisionerne og 1. division vest kan der yderligere bliver kampe 31. maj.

Kampene i op-/nedrykningsspillet vil i nærmeste fremtid også fremgå af Squashportalen. Den foreløbige plan kan ses i dette Excel-ark.
 


Indlæser Samtale