Årets HEAD Danish Junior Open afholdt

Den største internationale turnering på dansk grund er netop overstået. Der var flere danske juniorer der tager derfra med medaljer.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2016-10-03 11:58:00

Årets største danske internationale turnering er færdigspillet. HEAD Danish Junior Open (DJO) har i en længere årrække været en tilbagevendende begivenhed, som afholdes i Herlev/Hjorten Squashcenter.

I år deltog 102 spillere fra 12 forskellige nationer i DJO. Arrangørerne udtaler selv om turneringen:

"Som altid nød spillerne en vel-organiseret turnering ved HEAD Danish Junior Open 2016. Med masser af hjemmelavet mad og kage, et turneringssetup uden sammenligning og for at alle følte sig velkomne - masser af dansk hygge."

Med udvidet streaming i år, havde arrangørerne af DJO også gjort noget ekstra for at forældre og venner kunne følge med hjemmefra de 12 forskellige nationer. Fire baner blev streamet i fuld HD format.

Tre danske juniorer øverst på skamlen

Ikke kun arrangørerne havde succes med DJO - også tre danske spillere kunne tage guld ved årets DJO.

I drengenes U19 række vandt Magnus Laursen fra Skovbakken squash, 3-0 i sæt over den stærke Israelske spiller Ido Burstein. Pigernes U19 række blev vundet af Sarah Lauridsen fra Thy, der i finalen stod overfor en gammel rival, der sidste år kom til skade ved netop DJO - Caroline Lyng Christiansen fra Birkerød squash klub. I tre tætte sæt kunne Sarah Lauridsen dog hæve armene og kalde sig vinder af DJO 2016. Flot comeback efter en lang skadesperiode fra Caroline Lyng, som vi glæder os til at følge i løbet af sæsonen.

I pigernes U17 række var der også rent dansk finale. Her skulle Klara Møller fra Thy Squash møde Sabine Petersen fra Herlev/Hjorten squash. Hjemmebanefavoritten Sabine Petersen vandt finalen i 5 tætte sæt efter at have været nede med 2-0.

På billedet ses alle vinderne af HEAD Danish Junior Open 2016.

Dansk Squash vil gerne sige tak til alle spillerne for en god indsats ved DJO.

Samtidig vil forbundet også rette en stor tak til arrangørerne af DJO, der igen i år har formået at organisere en international junior turnering i absolut topklasse.