Udtagelse af ungdomslandshold 2017

Udtagelse af ungdomslandshold 2017

Udtagelserne til ungdomslandsholdene står for døren. Retningslinjerne for udtagelsesproceduren findes her.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2017-01-31 14:15:00

Dansk Squash Forbunds landstræner står overfor udtagelsen af spillere til ungdomslandsholdene, der sendes af sted til EM for hold 2017 for at repræsentere Danmark.

Når Dansk Squash sender ungdomslandshold af sted til EM for hold, tjener det overordnet det formål, at spillerne skal lære at håndtere presset til et internationalt mesterskab, måle sig med andre spillere internationalt på deres egen alder og præstere på højest muligt niveau. På den baggrund skal de forsøge, at trække så meget læring og erfaring ud af deres deltagelse som muligt, for at være bedst rustet til et liv som seniorspiller.

Med et tungt fokus på udvikling af spillernes individuelle kompetencer både på og udenfor squashbanen ønsker forbundet ligeledes at belønne de spillere, der i gennem sæsonen har vist vilje til at forbedre – det vil sige talent- og udviklingstræningen - hvor DSqF har den nødvendige indsigt i spillernes træning til at kunne hjælpe og vejlede spillerne bedst muligt i deres videre træning.

Vi har en stærk og bred gruppe af ungdomsspillere, hvorfor vi prioriterer deltagelse af spillere fra det igangværende talentprogram. Spillerne udtages til deres respektive alderskategorier, hvor de vil blive presset af spillere på samme alder og kan erfare, hvad de kan arbejde med når de kommer hjem, for at blive endnu bedre squashspillere.

De spillere, der bliver udtaget vil således fremover være spillere, som forbundets trænerteam har indgående kendskab til fra forbundstræningen. Vi ønsker at sikre, at spillerne arbejder med alle elementer af deres squashtræning, såsom fysisk træning, mentale redskaber, planlægning og prioritering samt dedikation til arbejdsopgaven, for at mindske risikoen for frafald samt skader under deltagelsen.

Spillere der står udenfor forbundsarbejdet, har vi som forbund ikke tilstrækkelig viden om til at kunne vurdere fremtidspotentialet, arbejdsomheden, dedikationen og attituden.

På vegne af Dansk Squash Forbunds talent- og eliteudvalg.

Du kan se en liste med de spillere der indgår i forbundets arbejde ved at klikke her.


Indlæser Samtale