Thy Squash - ATK Certificeret

Thy Squash - ATK Certificeret

Onsdag d. 14. marts 2018 fik Thy Squash deres ATK-certificering. Thy Squash blev dermed den første squashklub, som er ATK-certificeret.

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2018-03-15 10:32:00

Thy Squash ATK-Certificeret

Onsdag d. 14. marts stod den på fejring i Thy Squash - fejring af færdiggjort ATK-forløb og dermed en velfortjent ATK-certificering

Thy Squash kunne onsdag aften sætte et fint punktum for deres ATK-certificeringsforløb, som de har været i gang med siden februar 2017. Et lille års arbejde blev afsluttet med overrækkelse af diplom, som symbol på at klubben pr. 14. marts 2018 og tre år frem er ATK-certificeret.

Thy Squash er den første squashklub, der har gennemført og fået en ATK-certificering.

Aftenen bød på squashtræning for juniorerne, og denne blev så efterfulgt af ATK-fejringen.

Alle medlemmer var inviteret med til fejringen, og mange var mødt op - både spillere, forældre samt en repræsentant fra Thisted Kommune deltog ved overrækkelsen af ATK-diplomet.

 

Dansk Squash var repræsenteret ved både landstræner, som skulle observere juniortræningen og give trænerne feedback, samt forbundets udviklings- konsulent og sportskoordinator, som har ført Thy Squash gennem deres ATK-forløb, og nu kunne overrække et velfortjent ATK-diplom til Thy Squash.

Dansk Squash Forbund ønsker Thy tillykke med en særdeles fin og velfortjent ATK-certificering.

Samtidig rettes en tak til alle, der var mødt op for at fejre Thy - det store fremmøde vidner om det gode fællesskab, der er i Thy Squash.

Og netop fællesskab er jo en af Thy Squash's tre værdier - Fællesskab, Glæde og Udvikling, hvilke alle blev afspejles i det den træning og det omkringværende klubmiljø som er i Thy Squash.

TILLYKKE TIL THY SQUASH MED ATK_CERTIFICERINGEN

Ønsker din klub at vide mere om ATK/ATK-certificering, så læs mere her

 


Indlæser Samtale