Sport 92 lagde baner til et brag af et DM

I weekenden var der endnu en gang squashfest, denne gang for forbundets dygtige spillere på seniorniveau, da dette års Danmarskmestre skulle findes.

Skrevet af Bianca - 2023-03-20 18:42:09

Billeder: Marianne Damholt

Efter sidste år, at have været en del af DIFs DM-ugen i Aalborg, hvor mesterskaberne først blev afviklet i slut-juni, var Senior DM igen tilbage til helt vante rammer i weekenden.

Sport 92 havde arrangørhatten på denne gang, og klubben i Hammerum var der godt gang i den på banerne. For at trække så mange spillere som muligt til mesterskaberne, var der mulighed for at stille op i både en 1-dags og 2-dags turnering, var der fyldt godt op på banerne i weekenden.

Og vinderne …

Det var i 2-dags turneringen der var DIF-DM-medaljer på højkant i både dame- og herrerækken.

Hos damerne stod slaget mellem seks damespillere og for tredje år i træk løb Caroline Lyng Christiansen fra Birkerød Squashklub med sejren, da hun vandt 3/0 over Mathilde Lauridsen i finalen. Bronzemedaljen gik til Mathildes lillesøster Laura Lauridsen.

Hos herrerne hedder Danmarks bedste seniorsquashspiller 2023 Theis Houlberg (Herlev/Hjorten). Det var en spændende og tæt finale mod Magnus Nørtoft Laursen, der afgjorde det hele, hvor Theis vandt 3/2.

Hvis du vil gå på opdagelse i resultaterne og se hvordan de enkelte sæt endte, så kan du finde det hele her.

Tak til Sport 92 for et godt arrangeret Danmarksmesterskab, hvor også TV Midt-Vest kiggede forbi og i deres aftenudsendelse bragte et par klip fra banerne i Hammerum. Indslaget kan du finde her.

Sport 92 har også haft en fotograf ude, til at tage billeder under mesterskaberne. Alle billeder kan findes i galleriet her