Søren fra Viby er Årets Squash’er 2022-2023

Ved weekendens Kolding Open, kunne titlen Årets Squash’er igen uddeles, efter et par års pause

Skrevet af Bianca - 2023-09-19 10:47:15

Blandt flere gode indstillinger af squash-ildsjæle fra hele Danmark, faldt det endelige valg på Søren Andersen fra Viby Squash Klub til titlen Årets Squash’er 2022-2023, og ved weekendens turnering i Kolding kunne bestyrelsesforkvinde i Dansk Squash Forbund, Ditte Bonde Mikkelsen, overrække titlen.

I Viby Squash Klub har de en enormt værdifuld kapacitet i Søren Andersen, som særligt siden 2019 har arbejdet hårdt på, at få gang i klublivet igen, efter at der i flere år har været flest ’pay and play’ spillere, noget der også bliver fremhævet i den indstilling, som klubben har lavet:

”Vi indstiller Søren, fordi han har brugt enorme mængder af energi på at genoplive den tidligere ret store Squash klub, der blandet andet har været gået konkurs og har været båret kun af pay and play igennem en del år. Søren har tidligere været elitedivisions spiller og har spillet squash siden 80'erne. I 2019 startede Søren VSK op, da han på samme tid efter 13-14 års totalt pause begyndte at spille squash igen. Søren træner alene mand alle hold, deltager som træner (når han ikke selv spiller) i mange af holdkampene og ligger i øvrigt selv nr. 96 Danmarksranglisten.”

- fra indstillingen af Søren Andersen fra Viby Squash Klub, til Årets Squash’er

Titlen, Årets Squash’er, går til en person, der gennem sine personlige og faglige egenskaber har markeret sig positivt inden for dansk squash. En person, der er med til at udvikle, synliggøre og udbrede squashsporten på klubplan, regionalplan og landsplan.

Indlæser Samtale