Premiere Squash ATK

Premiere Squash ATK

Nu ligger den klar.. Bogen, Squash ATK - den vigtige brik, er nu udgivet

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-09-30 12:23:00

Squash ATK - den vigtige brik

Vi kan med glæde og begejstring nu skrive, at vi dags dato har hentet de trykte eksemplarer af Squash ATK – den vigtige brik.

Vi har afleveret et par eksemplarer hos Team Danmark, som efter at have set Squash ATK i forbindelse med for-premiere, har givet Squash ATK stor ros, og ytret ønske om gerne at ville bruge den som det gode eksempel, når de fremadrettet skal rådgive øvrige specialforbund i forhold til udarbejdelse af ATK.

Jens Meibom, konsulent i Team Danmark, sagde ved afleveringen blandt andet:

"Det er en ATK med højt fagligt niveau, og som er let at tilgå som træner. Den har fokus på hele miljøet omkring spilleren – klubben, træneren, forældrene - og ikke bare de enkelte spillere. Det er et produkt Dansk Squash godt kan være stolt af”

Vi glæder os derfor meget til at få Squash ATK i spil ude i klubberne, hvorfor vi nu trækker arbejdshandskerne på i forhold til lancering af ATK samt de klubudviklingsforløb, vi tilbyder jer klubber i forhold til at blive ATK parate eller ATK certificerede.

Vi vil fredag d. 14. oktober gå i luften med en ATK-side på dansksquash.dk, her vil være informationer omkring ATK, bestilling og pris på bogen samt tidsplan for de regionale dialogmøder, som vi afholder rundt i squash Danmark. Her vil vi fortælle om mulighederne med ATK, samt give information om, hvordan et ATK-klubudviklingsforløb eventuelt kan se ud.

Vi glæder os meget til at møde jer derude - så hold øje med dansksquash.dk de næste par uger, hvor vi løbende vil informere om det videre arbejde med ATK.

 


Indlæser Samtale