Odense Open 2024: squashturnering med internationale stjerner og venteliste

Odense Open 2024 er så eftertragtet, at der er venteliste på at få lov at spille med

Skrevet af Bianca - 2024-03-05 20:16:42

Når der d. 5. marts, skydes gang i Odense Open 2024, så bliver det også startskuddet på en af de største squashturneringer på dansk jord. I Odense Squash Club, har de udover at arrangere en PSA-satellite, sørget for at danske squashspillere i alle aldre, kan komme til at spille side om side, med nogle af squashsportens store navne i tre side events.

Propfyldt Junior Grand Prix og venteliste for seniorspillerne

Klubben i Odense har god erfaring med værtskabet ved en stor turnering, og tilbyder udover en præstigefyldt, international squashturnering, også både et Junior- og et Senior Grand Prix og en Senior Cup ved Odense Open. Og for seniorspillerne har der været rift om pladserne, og endda så meget at flere er kommet på venteliste. For juniorerne er der intet deltagerloft, men også her er der fyldt til randen.

Forkvinde i Dansk Squash Forbund, Ditte Bonde Mikkelsen, glæder sig over, at den fynske squashklub er med til at sætte sporten på land- og verdenskortet:

”Traditionen med Odense Open går flere år tilbage, og den udvikling der er sket i turneringen, er imponerende. For hvert år, tager klubben det til et nyt niveau og i år har det betydet, at der er oprettet venteliste, for der er flere squashspillere, som gerne vil være med, end de har plads til – og det er jo helt vildt fedt og positivt. Jeg synes godt vi kan være stolte af, at vi kan tilbyde den slags turneringer i Danmark.”

Skal spille side om side med internationale stjerner

Odense Open er, udover at være en stor turnering for danske squashspillere, også en PSA-satellite turnering, som er en international squashturnering, hvor det er muligt at samle points til verdensranglisten. På spillerlisten er der både danske topspillere i bl.a. Klara K. K. Møller, Caroline Lyng og Theis Houlberg, og mange dygtige, internationale spillere.

Så for det squashinteresserede publikum bliver der også noget at se frem til, for fra tirsdag d. 5. marts og frem til lørdag vil der være masser af gode squashkampe at overvære på banerne i Odense Squash Club på Søndre Blvd. 17A, 5000 Odense. Og det er naturligvis gratis at kigge forbi.

Indlæser Samtale