Nyeste udmelding om genåbning af Dansk Squash - OPDATERET

Nyeste udmelding om genåbning af Dansk Squash - OPDATERET

Regeringer melder ud at indendørs idræt kan åbne fra d. 8. juni! - Vi ved desværre ikke, hvilken betydning dette får for Dansk Squash endnu. Følg med her.

Skrevet af Søren Lukassen - 2020-05-08 13:02:06

Regeringen meldte torsdag d.  7. maj ud, at det fra d. 8. juni igen vil være muligt at åbne for indendørs idrætten i Danmark.

I Dansk Squash Forbund glæder vi også utrolig meget over nyheden, da dette betyder, at vi forthåbentligt snart kan komme ud i klubberne og spille squash.

Vi ved fortsat ikke, under hvilke omstændingheder åbningen vil ske, og vi føljer derfor regeringen og DIFs udmeldinger nøje. Det er derfor vigtigt at alle klubber følger med i hvilke udmeldinger DIF OG DSqF kommer med. Det vil sandsynligvis ikke være Squash i den form vi kender, der bliver mulig at spille i første omgang. I begyndelsen af næste uge, vil alle klubber modtage en plan med hvilke overvejelser I bør tage i klubben, inden en revideret udgave af Squashen sættes igang. 

I første omgang må vi dog se tiden an og væbne os med tålmodige lidt endnu. Det gælder fortsat, at det er muligt at dyrke udendørs idræt i grupper á op til 10 personer og vi opfordrer derfor alle klubber til at bruge denne mulig. 

Dansk Squash afholder sammen med flere af vores dygtige spillere online træning, hver onsdag og søndag. Få mere information om hvor og hvordan I følger træningen på vores facebookside. 

Derudover vil det i de kommende uger være muligt at få besøg af vores landstæner David, hvis I i klubben har brug for inspiration til udendørs Squash træning. Kontakt udviklingskonsulent Søren Lukassen, hvis det har interesse. 

Med den nye dato er der lys for enden af tunnelen, og vi håber derfor, at alle i Squash Danmark vil stå sammen, så vi i fællesskab er klar til genåbingen d. 8. juni.


Indlæser Samtale