Ny formand i Dansk Squash Forbund

Thomas Søgaard indtræder som konstitueret formand indtil afholdelse af et ekstraordinært repræsentantskabsmøde

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-06-29 14:38:34

Dansk Squash Forbunds formand Flemming Petersen, har desværre trukket sig fra bestyrelsen og formandskabet i Dansk Squash Forbund af personlige årsager.

Dansk Squash Forbund vil gerne takke Flemming for det store arbejde og kvalificerede arbejde, han har lagt i forbundet, siden han trådte ind i bestyrelsen i 2019, og hvor han i 2020 overtog formandsposten.

Næstformand i Dansk Squash Forbund Thomas Søgaard, indsættes som konstitueret formand indtil en ny formand kan vælges på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde.

Thomas Søgaard ønsker ikke at genopstille som formand på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde. Alle medlemmer af Dansk Squash Forbund opfordres derfor til at stille op til bestyrelsen i Dansk Squash Forbund.

Ønskes der yderlig information om, hvad bestyrelsesarbejdet i Dansk Squash Forbund indebærer, er man velkommen til at skrive eller ringe til undertegnede eller et af de nuværende bestyrelsesmedlemmer. Kontaktinformation findes her: https://www.dansksquash.dk/om-dansk-squash/kontakt

Dansk Squash forbund indkalder til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde lørdag d. 14. august kl. 10, hvor vi meget håber på at se jer alle.

Tilmelding sker på squashportalen.dk, hvor der ligeledes kan findes et link til mødet, som afvikles online.

Alle formænd opfordres til at dele dette med deres bestyrelse og medlemmer, så eventuelle interesserede er opmærksomme på muligheden.

Indlæser Samtale