Åbning for ansøgning af Corona-hjælpepuljer

Nu åbner DIF og DGIs corona-hjælperpuljer!

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-07-08 13:35:46

Fra klokken 12 onsdag den 7. juli kan idrætsforeninger søge økonomisk hjælp fra en af de tre nye corona-relaterede hjælpepuljer. Der er ikke længere nogle minimumsgrænse for, hvor meget der kan søges om og ansøgningsprocessen skulle være meget enkel! Så læs om hvilke puljer, der er aktuelle i jeres klub og søg dem inden i går på sommerferie.

Læs mere om puljerne her

 1. DIF og DGI's corona-hjælpepulje
  Pulje målrettet idrætsforeninger, der oplever negative økonomiske konsekvenser som følge af nedlukning for aktivitet i forbindelse med COVID-19. Det forventes at puljen vil kunne ansøges om tilskud til dækning af tab i perioden 1. januar 2021 - 31. august 2021. Der kan ikke ansøges om tidligere støttede budgetposter.  

  Læs retningslinjerne HER

   
 2. DIF og DGI’s genstartspulje
  Genstartspuljen er målrettet lokale idrætsforeninger og kan søges til at skabe aktiviteter og oplevelser for danskerne i sommeren og efteråret frem til 25 oktober 2021. 

  Læs retningslinjerne HER

   
 3. DIF og DGI’s Pulje for planlagte aktiviteter
  Puljen for planlagte aktiviteter kan støtte lokale idrætsforeninger til at afholde planlagte aktiviteter fra 1. juli 2021 til og med 31. december 2021, som ellers ikke vil kunne finde sted pga. manglende indtægtsgrundlag som følge af COVID.

  Læs retningslinjerne HER

 

Generelt kan I læse mere om puljerne og hvordan I ansøger dem HER

og HUSK at dele det med resten af jeres bestyrelse – det kan være de sidder med den helt rigtige idé! 😊

Indlæser Samtale