Midlertidig nedlukning af indendørsidrætten

Dansk Squash Forbund følger DIFs anbefalinger om midlertidig nedlukning af indendørsidrætten

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-12-18 21:55:44

Kulturministeriet anbefaler, at indendørs idrætsaktiviteter lukkes ned i juleferien frem til den 5. januar.

DIF og DGI har hele vejen igennem corona-krisen opfordret sine foreninger at følge de anbefalinger, som kommer fra myndighederne, og det gør de to organisationer også denne gang. Det er DIF og DGI’s klare forventning, at de indendørs idrætsaktiviteter kan genoptages den 5. januar.

Som medlems af Danmarks Idrætsforbund følger Dansk Squash Forbund ligeledes disse anbefalinger.

Anbefalingen gælder alle foreningsaktiviteter, der udøves indendørs - og dermed anbefaler vi også, at alle squashklubber lukkes.

Konkret betyder dette, at alle holdkampe aflyses indtil 5. januar. Der arbejdes på hurtigst muligt at finde en løsning, hvor kampene kan afholdes i løbet af første kvartal 2022.

Eneste undtagelses herfra er elitedivisionsaktiviteter, som fortsat kan afholdes som normalt, dog uden tilskuere. Elitedivisionsklubber vil få en separat mail herom.  

Derudover anbefales det at klubber aflyser træning, turnering og foreningsaktivitet i klubberne, herunder almindelig banebooking.

Der er ikke et krav om nedlukning af squashcentrene, men vi opfordrer vores foreninger til at følge myndighedernes anbefaling.

I Dansk Squash Forbund er vi naturligvis meget ærgerlige over denne udmelding, og vi havde helst set at idrætten havde fået lov til at holde åbent i denne tid. Som offentlig støttet idrætsforbund er vi efter vores bedste vurdering forpligtet til at følge disse anbefalinger.

Anbefalingen om nedlukning gælder fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar.

Se mere:

https://www.dif.dk/corona-alt-om-corona

Hold jer opdateret på Kulturministeriets Q & A

https://kum.dk/aktuelt/covid-19/kulturlivet-under-covid-19

Indlæser Samtale