Line Hansen vender hjem

Line Hansen vender hjem

Line Hansen og hendes mand Cameron Pilley vender hjem til Danmark.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2016-06-24 18:36:00

Efter at have været baseret i Holland i en årrække, har Danmarks bedste kvindelige squashspiller valgt at vende hjem til Danmark med sin mand Cameron Pilley.

Om beslutningen udtaler Line:

”Det er godt tidspunkt for os begge i vores karriere at komme til Danmark. Vi har begge lyst til en forandring, og så er det på tide Cameron lærer at snakke dansk!”

Det har i lang tid været et håb i Dansk squash, at vi ville få Line hjem inden hun stoppede karrieren. Det er lykkedes nu og endda på et tidspunkt, hvor hun måske spiller bedre end nogensinde. I tillæg hertil kommer, at en af verdens bedste mandlige squashspillere rejser med i form af Cameron Pilley. Begge spillere vil indgå i den daglige træning i det nationale kraftcenter i Odense.

Og netop det nationale kraftcenter i Odense er da også noget der tiltaler Line Hansen. Hun uddyber:

”Setuppet i Odense er blevet mere professionelt de seneste år, så det giver god mening at flytte tilbage.

Odense har potentiale til at blive et rigtigt godt træningsmiljø, og Cameron og jeg vil gøre vores for at det lykkes.”

Den primære årsag til at et overhovedet kan lade sig gøre at trække Line og Cameron hjem nu er Birkerød Squash klub. Formanden Lars Guldbrandt udtaler:

For Birkerød har det det perspektiv, at det vil styrke vores elitetræningsmiljø yderligere for både damer og herrer, da vi nu får 2 topspillere i verden tilknyttet vores træning, når de ikke er til turneringer, hvilket vores unge spillere hos både damerne og herrerne forhåbentlig vil nyde godt af. Begge spillere har en enorm erfaring, som de kan give videre, og de ved begge, hvad der skal til, for at komme i verdenstoppen.

Samtidig ser jeg også dette som en generel mulighed for dansk squash - at have så kompetente spillere tilknyttet elitemiljøet i Odense.”

I skrivende stund er Line placeret som nummer 25 i verden, mens Cameron er placeret som nummer 14. Det er således to verdensklasse squashspillere, der kommer til Danmark for at indgå i den daglige træning i det nationale kraftcenter.

Cameron Pilley har sammen med Line Hansen underskrevet en 2-årig aftale med Birkerød Squash Klub.


Indlæser Samtale