Line Hansen til Monte Carlo Classic 2016

Line Hansen til Monte Carlo Classic 2016

Fra tirsdag d. 22. november 2016 spiller Line Hansen Monte Carlo Classic, hvor hun er seedet 4’er.

Skrevet af Dansk Squash Forbund - 2016-11-23 10:35:00

Line Hansen rejser til Monte Carlo for at spille $25.000 turneringen, der byder på gode udfordrere i form af bl.a. Victoria Lust fra England og Rachel Grinham fra Australien. Line er seedet som 4'er i turneringen, hvilket har placeret hende i den øverste halvdel af lodtrækningen.

Ved de seneste to turneringer (Wadi Degla Open og U.S. Open) har Line trukket den tidligere verdensetter Nicol David i første runde, hvilket desværre resulterede i to nederlag. Line føler sig dog godt spillende for tiden og udtaler:

Lodtrækningen ved de seneste to turneringer har ikke været med mig, men jeg har følt mig godt spillende. Fysisk har jeg det godt og rent spillemæssigt er jeg, hvor jeg gerne vil være.”

Første runde i Monte Carlo Classic 2016, byder på Egyptisk modstand fra Kanzy Emad El Defrawy, der er placeret som nummer 48 i verden. Line udtaler følgende om sin egyptiske modstander:

Sidst jeg mødte Kanzy tabte jeg i en tæt 3-1. Hun er noget bedre end hendes seedning, så det er faktisk en ret hård første runde. Hun er endnu en talentfuld egypter, så det gælder om ikke at give for mange vinkler, samtidig med ikke at blive for passiv. Så det gælder om at holde tungen lige i munden.”

Monte Carlo Classic 2016 spilles i perioden 22.-25. november 2016 og har seksten spillere til hovedturneringen og der skal altså kæmpes hårdt for at Line lever op til sin seedning.

Du kan følge turneringen her.


Indlæser Samtale