Information om genberegnet Danmarksrangliste

Information om genberegnet Danmarksrangliste

I TU blev vi efter sidste beregning af Danmarksranglisten den 4/3-2016 opmærksom på, at den begyndte at se mystisk ud og alle lå meget tæt i toppen...

Skrevet af Ela Lidwin - 2016-03-11 09:17:00

I TU blev vi efter sidste beregning af Danmarksranglisten den 4/3-2016 opmærksom på, at den begyndte at se mystisk ud og alle lå meget tæt i toppen, således ganske få aktivitetspoint kunne betyde flere pladser op på ranglisten.

Ranglisten blev derfor kørt tilbage, og der blev analyseret på, om der var noget forkert i forhold til reglerne for ranglisten, eller andet der kunne påvirke den.

Analysen og brainstorm i TU førte frem til, at der på baggrund af henvendelse til TU primo denne sæson om ranglisten og placering, blev ændret et forkert registreret resultat fra sidste sæson.

Mere specifikt betyder det, at vi rettede det fejlagtige resultatet og lavede omkørsel i juli 2015. Da den første ordinære ranglistekørsel så blev kørt, skulle der have været lavet almindelig beregning for sæsonstart, dvs. der skulle reguleres, så der blev 10 point mellem alle spillere. Det skete ikke pga. kørslen i juli, dvs. der var fejl i programmet, som nu er rettet – derfor genberegning om omkørsel for hele sæsonen frem til dd.

I samme forbindelse betød det desværre, at ranglisten ikke blev 0-stillet/normaliseret i forhold til ranglistepoint.

På denne baggrund besluttede vi derfor i TU, at ranglisten skulle genberegnes fra sæsonstart, således det blev en korrekt rangliste efter reglerne der ville blive anvendt, når der skulle seedes til det kommende grand prix i Helsinge og det efterfølgende DM i Kolding.

Det har desværre betydet, at der især for damerne er blevet byttet lidt rundt i toppen, hvilket vi selvfølgelig ikke er stolte af, men stadig mener, er det mest korrekte at gøre.

Vi beklager forvirringen af denne omkørsel, men af to onder, har vi valgt at rulle tilbage og følge ranglistereglerne.

Når det så er sagt, så kigger vi også på, hvordan ranglisteberegningen kan tilpasses, således den bliver endnu mere niveausigende, men hvor der stadigvæk skal være aktivitet for at beholde sin plads.

Turneringsudvalget


Indlæser Samtale