Indstil Årets Squasher 2022/2023

Fortjener en af dine klubkammerater et ekstra skulderklap? 

Skrevet af Bianca - 2023-06-09 09:56:43

I år genindfører vi æresbevisningen Årets Squasher, som er en hæder til en person, der yder en indsats for squash-sporten.
Derfor opfordrer vi nu hele Squash Danmark - klubber, spillere mm. til at indstille deres kandidat til den ærefulde pris.

Titlen, Årets Squash’er, går til en person, der gennem sine personlige og faglige egenskaber har markeret sig positivt inden for dansk squash. En person, der er med til at udvikle, synliggøre og udbrede squashsporten på klubplan, regionalplan og landsplan. Kandidaten til Årets Squash’er kan have markeret sig helt specielt i sæsonen 2022/23, men det kan også være gennem virke i tidligere år, der berettiger til titlen.

Vi håber, derfor I vil sende jeres indstillinger til undertegnede, da Dansk Squash Forbund på baggrund af de indstillede kandidater vil udvælge Årets Squash’er.

Indstilling af en kandidat til titlen er en oplagt mulighed for at anerkende og få sagt tak for det engagement og bidrag, som netop din kandidat tilfører squash. Vi håber derfor igen i år på mange velbegrundede indstillinger, da vi er overbevist om, at dansk squash har mange bud på Årets Squash’er.

Din indstilling skal indeholde: 

  • Navn og klub på den person, der indstilles.
  • En begrundelse for, hvorfor netop den pågældende person fortjener titlen.
  • Navn og klub på den/de, der indstiller vedkommende.

Indstillingen skal sendes til info(at)dansksquash.dk, deadline er d. 20. august. 

Indlæser Samtale