Holdturneringen 2019-20 lukkes nu

Individuelt DM i squash afvikles til efteråret

Skrevet af Allan B. Christensen - 2020-03-22 17:25:53

På et fælles møde mellem bestyrelsen og turneringeudvalget i Dansk Squash Forbund er det i dag blevet besluttet, at Danmarksturneringen for hold, som blev stillet i bero efter statsministerens pressemøde 11. marts, ikke bliver genoptaget.

Stillingen fastfryses

Det indebærer, at der ikke bliver kåret Danmarksmestre for hold i denne sæson. Stillingen efter spillerunde 8 fastfryses, og op- og nedrykninger afgøres ud fra den aktuelle placering, uden afvikling af yderligere kampe. Det indebærer. at det højest placerede hold i hver række rykker op, mens sidste hold i rækken rykker ned. De næstøverste og næstnederste hold fortsætter i samme række til næste sæon. Turneringsudvalget vil melde den endelige stilling, herunder op- og nedrykninger - ud inden for en måned.

Senior DM afvikles til efteråret

Det individuelle Danmarksmesterskab for seniorer flyttes til efteråret, hvor det bliver afholdt som en af de første Senior Grand Prix'er i sæsonen 2020-21.

Øvrige individuelle turneringer aflyses. Det drejer sig bl.a. om Junior Grand Prix 6, Veteran DM og Double DM.

Fælles beslutning

Beslutningerne er truffet med dyb beklagelse af turneringsudvalget og bestyrelsen i fællesskab ud fra erkendelsen af, at der ikke er udsigt til, at vi inden sæsonens udgang kommer til at kunne genoptage de sportslige aktiviteter udgang i et omfang, så det giver sportslig mening af færdigspille holdturneringen og afvikle de individuelle turneringer..

Yderligere detaljer kan læses i referatet fra det fælles møde.


Indlæser Samtale