Første infomøde om ATK-certificering er afholdt

Første infomøde om ATK-certificering er afholdt

Torsdag d. 10. november blev det første infomøde vedr. ATK-certificering afholdt i Thy

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-11-17 13:07:00

Første infomøde om ATK-certificering er afholdt

Torsdag d. 10. november blev det første af en række infomøder vedrørende ATK-klubcerteficering afholdt.

Det første møde var placeret i Thy, hvor både personer fra klubledelse og trænere var repræsenteret på mødet. Der var plads til både info og dialog, og det at både klubledelse og trænere var tilstede gav god dynamik samt spørgsmål og refleksion fra alle deltagere, så mange perspektiver kom på bordet og blev vendt.

Der er også positiv tilbagemelding fra Thy i forhold til oplevelsen af mødet:

"Vi havde en rigtig god aften hvor der kom mange ting på bordet. Det er utrolig rart, at vi har de unge mennesker, og at de kan/vil give deres"besyv" med. Samtidig synes jeg også, det var rigtig positivt, at både dig og Rasmus var der, og jeg synes bestemt, det var en god fremlæggelse og også positivt, at vi fik snakket nogle ting igennem, vendt nogle holdninger, forventninger, gamle fordomme osv. Planen er at vi tager ATK med som et punkt på vores næste bestyrelsesmøde, og så må vi se hvordan stemningen er."

- Lisbeth Pedersen, Thy Squash

Dansk Squash ser frem til de kommende infomøder, og næste møde i rækken er torsdag d. 24. november i Sport 92. Og man kan fortsat nå at tilmelde sig via squashportalen - seneste tilmelding er mandag d. 21.11.2016.

- Så kom gerne og giv jeres indspark.


Indlæser Samtale