​Flytning af JGP i Sport 92 til den 8-10/1 2016

​Flytning af JGP i Sport 92 til den 8-10/1 2016

Af hensyn til indkvartering af deltagerne er det nødvendigt at flytte Junior Grand Prix i Sport 92, Hammererum frem til weekenden 8.-10. januar 2016

Skrevet af Allan B. Christensen - 2015-11-25 13:45:00

Sport 92 er vært for det næste junior grandprix efter det forestående i Skovbakken. Vi skal som i de foregående år være på Hammerum Efterskole. Desværre har efterskolen netop meddelt os, at vi ikke benytte efterskolen i den oprindeligt planlagte weekend.

Vi stod derfor overfor valget mellem at fastholde den oprindelige dato eller flytte en uge frem. Vi har overvejet fordele og ulemper omkring de to weekender, og selv om vi ved, at mange har tætpakkede kalendere, så er det vores vurdering, JGP Hammerum 2013at der er flere fordele for dem, der deltager den nye dato, end ulemperne for deltagerne på den oprindelige dato. Den primære årsag er, at vi har et forplejningsproblem uden efterskolen - og vi lægger stor vægt på en god og solid forplejning.

Vi har derfor anmodet JU om tilladelse til at rykke JGP en uge frem. Den anmodning, er vi meget taknemmelig for, er blevet imødekommet.

Vi håber på trods af den sene flytning at se mange til vores turnering.

Til gengæld kan vi love, at uanset deltagerantallet, så gennemføres turneringen som en 3-dages turnering med forhåbentlig mange og gode kampe. Vi vil også sørge for, at der er aktiviteter så alle dage bliver fyldt ud.

Skulle der være spillere, som har andre planer, så er vi imødekommende over for at tage individuelle hensyn til disse i kampprogrammet i det omfang, det er muligt.

På gensyn i Sport 92 i weekenden den 8.-10. januar 2016.

Erling Engelund
2124 9664


Indlæser Samtale