Dansk Squash får nyt hjemsted på nettet

Dansk Squash får nyt hjemsted på nettet

Du er landet på Dansk Squash Forbunds nye hjemmeside, som afløser det snart 20 år gamle dsqf.dk

Skrevet af Allan B. Christensen - 2015-12-20 16:39:00


DanskSquash.dk

Dansk Squash Forbund har søsat sin nye hjemmeside, som har fået adressen dansksquash.dk. Samtidig er den gamle hjemmeside, dsqf.dk, blevet omdannet til et statisk arkiv.

Med hjemmesidelanceringen skifter vi ikke blot teknologi og layout, men også indholdsmæssigt fokus.

Nyt fokus

Hvad indholdet angår, vil vi gerne være mere udadvendte, end det var tilfældet med dsqf.dk, der for det meste bar præg at være et intranet for Dansk Squash Forbund og dets medlemsklubber.

Vi vil forsøge at besvare de mange spørgsmål, som besøgende med en nyligt vakt interesse for squash typisk stiller: Hvor kan jeg spille, hvad er reglerne, hvilket udstyr skal jeg bruge, hvor meget skal jeg ofre på en ketcher, og meget andet.

Forhåbentlig kan vi også tilfredsstille nysgerrigheden hos den besøgende, der hidtil har spillet med sin faste samme makker, måske på pay-per-play-basis i et fitness-center, og som kunne tænke sig inspiration til at komme videre: Hvad får jeg ud af at være medlem af en squashklub, hvordan bliver jeg bedre til squash, hvilke typer arrangementer og turneringer findes der på mit niveau, hvike andre sportsaktiviteter kan jeg dyrke i squash-miljøet, osv.

En indgang til squash

Som de danske squashklubbers fælles organisation har Dansk Squash Forbund en naturlig opgave i at skabe en indgang på internettet til vores fantastiske fælles sport. Den rolle skal dansksquash.dk gerne kunne spille.

Hjemmesiden vil ikke forsøge at monopolisere informationer om squash i Danmark. Tværtimod vil vi gerne trække på og samtidig hjælpe med at styrke andre squash-relaterede nyheds- og informationskanaler, så som klubbernes hjemmesider, DanskSquash på facebook, sqo.dk, leverandørsider m.v., som alle har deres rolle at spille i det samlede danske squashlandskab.

Ny teknologisk platform

Teknologisk giver den nye hjemmeside mange muligheder, som vi vil drage fordel af hen ad vejen. Først og fremmest er den designet, så den uden videre kan tilgås på alle platforme fra PC og Mac over tablets til smartphones, og i alle moderne browsere. Blandt de nye features er bedre søgemuligheder og adgang til at kommentere på nyheder. Prøv bare nedenfor!

Mere på vej

I det omfang ressourcerne tillader det, vil vi fortsætte med at udvikle dansksquash.dk med mere indhold og nye features, og bl.a. integrere med Squashportalen.dk.

Samtidig vil der komme initiativer til bedre at dække de interne kommunikationsbehov mellem klubber, forbund, udvalg og ansatte.

Indlæser Samtale