Findes Danmarks bedste holdkammerat mon i Squash?

Findes Danmarks bedste holdkammerat mon i Squash?

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat - som vil få tildelt prisen, DIF og Nordea-fondens Fidusbamse

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-10-20 09:53:00

Er Danmarks bedste holdkammerat fra Dansk Squash?

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre og fokus på det gode kammeratskab som det kit, der fastholder unge i idrætten. Samtidig er prisen en anerkendelse af alle unge, som tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø for alle.

Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

Jagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 13. november 2016 kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en ung i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. Prisen vil blive uddelt til en ung fra en af Danmarks Idrætsforbunds foreninger, som kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen.

Man indstiller en person ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et par spørgsmål.

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 7. januar til gallashowet SPORT 2016 i BOXEN i Herning. Ville det ikke være fantastisk, hvis det blev én fra Dansk Squash, der vandt?


Indlæser Samtale