Fejring af frivilligheden i Dansk Squash

Dansk Squash Forbund fejrer foreningernes frivillige i forbindelse med Slutspillet under DM-Ugen i Herning

Skrevet af Søren Lukassen - 2024-04-25 19:42:26

Dansk Squash Forbund ønsker at fejre den frivillighed, der udgør rygraden i vores sport og vores fællesskab. Derfor inviterer vi jer alle til en særlig begivenhed lørdag d. 22. juni i forbindelse med at Slutspillet spilles under DM-Ugen i Herning.

Dagen vil starte med squash på højeste niveau, når vi sammen ser afslutningen på Danmarksturneringen og hylder Danmarksmestrene for hold. Herefter vil vi sammen fortsætte fejringen på Tap Del Bar, hvor forbundet byder på lækker mad og drikke.

Program for dagen

10.00 – 14.00: Bronzekamp

12.00 – 17.00: Finale for DM i hold

12.00 – 17.00: Mulighed for at spille squash på øvrige baner

17.15 – 17.25: Velkomsttale ved forperson Ditte Bonde Mikkelsen

19.30 – 22.00: Middag med kåring af Årets Klub og Årets Squash'er

Herudover vil der også være mulighed for at besøge andre idrætsgrenes DM’er som afvikles i og omkring Sportscenter Herning. DM-Ugen kører hele ugen, men primært fredag-søndag.

Hver klub kan tilmelde 2 bestyrelsesmedlemmer til arrangementet. Der vil være begrænsede pladser, så det er først til mølle! Skulle der være ledige pladser efter d. 19. maj, vil det være muligt at eftertilmelde flere bestyrelsesmedlemmer og øvrige frivillige fra klubben.

Under middagen vil vi have fornøjelsen af at kåre Årets Squash'er samt præsentere en ny pris i Dansk Squash; Årets Klub.

Vi opfordrer jer derfor også til at indsende jeres indstillinger til prisen for Årets Squash’er og sende kandidaterne til info(at)dansksquash.dk senest d. 8. juni

Din indstilling skal indeholde: 

  • Navn og klub på den person, der indstilles.
  • En begrundelse for, hvorfor netop den pågældende person fortjener titlen.
  • Navn og klub på den/de, der indstiller vedkommende.

Tilmelding sker via Squashportalen senest d. 19.maj

Vi ser frem til en fantastisk dag med jer, hvor vi kan fejre det dedikerede arbejde, I lægger i vores fælles passion for squash.

Med sportslige hilsner,

Ditte Bonde Mikkelsen

Forkvinde Dansk Squash Forbund

Indlæser Samtale