Få jeres tabte medlemmer tilbage

Gør som Kolding KFUM Squash og ring til jeres tidligere medlemmer, styr dialogen med dem, og undersøg om de kan lokkes tilbage til squashbanerne.

Skrevet af Bianca - 2022-10-20 15:10:00

Har I også svært ved at få medlemmerne tilbage i klubben?

Danske squashklubber har i gennemsnit mistet 10 % af deres medlemmer i løbet af 2021 og i flere klubber er andelen helt oppe på 30-40 %. Det har stor betydning for klubben, ikke bare økonomisk, men det påvirker også klubbens mulighed for træning, turneringsdeltagelse og klubbens sociale sammenhold.

Det er derfor vigtigt, at vi sammen gør noget for at få medlemmerne tilbage.

Bestyrelsen i Dansk Squash Forbund har derfor et tilbud til jer. Formålet er at styrke dialogen med jeres mistede medlemmer.

Modellen er som følger:

  • De klubber, der ønsker at være med, finder en person i bestyrelsen eller en person uden for bestyrelsen.
  • Den pågældende person ringer til de medlemmer, der har meldt sig ud under corona-nedlukningen og tager en kort uformel samtale om, hvad der skal til, for at vedkommende genindmelder sig.
  • Klubben får udbetalt 200 kr. pr. time, den pågældende tillidsperson bruger på at ringe rundt.
  • Der bevilliges 5 løntimer pr. klub.

Ønsker man som klub at benytte sig af tilbuddet, skal en kontaktperson fra klubben blot skrive en mail til Dansk Squash Forbund på soren(at)dansksquash.dk om at klubben gerne vil tage imod tilbuddet. Når klubben efterfølgende har kontaktet de mistede medlemmer, skriver klubben igen til Dansk Squash Forbund, som laver en udbetaling til klubben. Klubben kan herefter udbetale beløbet som skattefri omkostningsgodtgørelse til den pågældende person i klubben.

Vi håber, at mange af jer vil gøre brug af tilbuddet, og at det kan være et skridt på vejen mod at få nogle af de mistede medlemmer tilbage i klubberne.

Kolding KFUM Squash fik gang i aktiviteterne med ringerunde 

Bestyrelsen i Kolding KFUM Squash har med en ringerunde, til alle der ikke havde genindmeldt sig de seneste tre år, fået et meget bredere socialt billede i klubben. 

Ringerunden resulterede i en stor klubaften, hvor alle blev inviteret og det har medført:

  • Girlpower squash er startet med stor succes
  • Begyndertræning er dobbelt op med deltagere
  • Flere er kommet med på turneringshold træning
  • Happy Squash for nye medlemmer, kører over alt forventning

Langsomt kan klubben mærke, at medlemmerne begynder at komme tilbage.

 

Indlæser Samtale