Dansk Squash Forbund søger en projektkonsulent!

Ansøg allerede i dag og vær med til at forme fremtidens dansk squash

Skrevet af Søren Lukassen - 2024-04-04 11:28:44

Dansk Squash inviterer dig til at blive en del af vores ambitiøse og engagerede team af ansatte og bestyrelse, som arbejder målrettet mod at løfte squashsporten til nye højder i Danmark. Ansøg allerede i dag og vær med til at forme fremtidens dansk squash.

Jobbeskrivelse:

Dansk Squash søger en passioneret og struktureret projektkonsulent i en etårig stilling, som brænder for at være med til at drive udviklingen af squashsporten i Danmark.

Den primære opgave vil bestå i at styre og planlægge implementeringen af Squashlevels, en international online ranking platform (der kan så meget mere), på både klub- og forbundsplan, med det formål at styrke sporten og bidrage til dens vækst frem mod OL 2028, med fokus på bredden. Flere skal spille mere og bedre squash.

Om stillingen:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med bestyrelsen og forbundets udviklingskonsulent om at formulere mål og delmål for projektet.

Du vil komme til at skulle køre rundt og besøge landets squashklubber for at oplære klubberne i brugen af Squashlevels og sikre implementeringen heraf, samt udvikle turneringskonceptet i forhold til Squashlevels, både på klubniveau, lokalt, regionalt og nationalt.

Du får lov til at eksperimentere med nye ideer og metoder for at fremme squashsporten.

Vi søger en proaktiv og initiativrig medarbejder, der tør gå forrest, i tæt samarbejde og sparring med vores udviklingskonsulent og være med til at sikre en målrettet indsats i arbejdet med at få alle klubber til aktivt at bruge squashlevels og afholde flere alternative turneringer.

Om dig:

Vi forestiller os at du har erfaring inden for projektledelse og implementering af initiativer, meget gerne med fokus på afholdelse af turneringer og arrangementer og måske har du prøvet fondssøgning.

Du har fremragende kommunikationsevner og er god til at samarbejde.

Du har mod på at prøve nye tilgange og ideer af, i udviklingen af turneringer og implementeringen af Squashlevels.

Du har passion for ketchersport og har måske kendskab til squash og rangeringssystemer, og en brændende interesse for at være med til at realisere squashsportens potentiale i Danmark.

Du har kørekort og gerne bil, da du skal rundt til landets klubber. Din daglige arbejdsplads vil være i Idrættens Hus i Brøndby. Der vil være mulighed for remote arbejdsdage og der vil samtidig være mange dage, hvor du skal rundt til landets klubber. Vi opfordrer derfor ansøgere fra hele landet til at søge stillingen.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående og er du en dedikeret og visionær person, og ønsker du at bidrage til udviklingen af squash i Danmark og være med til at forme dens fremtid med særligt fokus på implementeringen af SquashLevels og turneringsstrukturen, så tøv ikke med at sende os din motiverede ansøgning og CV.

Ansøgningsfrist: Fristen for ansøgning er fredag den 26. april klokken 14.00. Stillingen er med start snarest eller efter aftale og ansættelsen løber i et år. Vi afholder samtaler i uge 18 i Idrætten Hus, Brøndby. Ansøgning og CV sendes til info(at)dansksquash.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Forkvinde for Dansk Squash Forbund Ditte bonde Mikkelsen på mail, formand(at)dansksquash.dk eller tlf. 22441746 eller udviklingskonsulent Søren Lukassen på mail, soren(at)dansksquash.dk eller tlf. 31677677.

Indlæser Samtale