Bronze til Dansk Squash ved EM

I den forgange uge har vi haft både herre- og damelandsholdet til EM i Helsinki, Finland og de danske squashdamer har fået en god vane med at tage metal med hjem

Skrevet af Bianca - 2023-05-01 10:00:08

Uge 17 har stået i Europamesterskabernes tegn for både vores herre- og damelandshold i squash, hvor de to hold har deltaget i European Team Championships 2023 i Helsinki.

For damelandsholdet, som i år bestod af Caroline Lyng (Birkerød), Klara K. Møller (Herlev) og Christine Christoffersen (Herlev) var det i år i 2. division, efter at damelandsholdet sidste år spillede sig til en oprykning fra 3. division.

Gennem hele mesterskabet var damerne velspillende og i deres sidste kamp, var der nærmest en gentagelse af sidste års finale, denne gang dog om bronzemedaljerne – men modstanderen var den samme, nemlig Portugal.

Caroline Lyng og Klara Møller klarede begge at vinde deres kampe i spillet om bronzemedaljen og dermed er bronzen i ETC 2. division for damer, dansk.

Damelandsholdet fra venstre: Caroline Lyng, Klara Møller, Christine Christoffersen og træner David McAlpine

For herrelandsholdet, som i år bestod af Theis Houlberg, Lau Ulrik Kiehn, Kristian Da Silva Nielsen, Sebastian Pedersen (alle Herlev) og Marcus Jepsen (Birkerød) spiller også i 2. division. Og her var der stærke modstandere og tætte kampe for de fem, der ender med to nederlag og to sejre – dette giver dem en overall placering ved mesterskaberne på 7. pladsen.

Hvis du har lyst til at se lidt mere om, hvordan de enkelte kampe gik ved mesterskaberne, så kan du finde billeder og video på vores Instagram (Dansk Squash) under højdepunktet 'ETC '23' på vores profil. Her har spillerne nemlig sørget for en god dækning af mesterskaberne, som vi har gemt til dig. 

Og hvis du er mere nysgerrig på hvem vores danske spillere har mødt, og præcis hvordan kampene er endt, så kan du finde alle resultaterne her.

De to landshold fra venstre: Sebastian, Christine, Theis, Klara, Kristian, Marcus, Caroline og Lau.

 

Indlæser Samtale