Allan Christensen - Årets Squash'er 2020

Allan Christensen - Årets Squash'er 2020

I forbindelse med repræsentantskabsmødet d. 3. maj blev Året Squash'er kåret.

Skrevet af Søren Lukassen - 2020-05-18 10:16:55

Igen i år har det været muligt at indstille frivillige ildsjæle fra Squash Danmark til prisen som Årets Squash'er og det var der mange der gjorde. Dansk Squash Forbund vil derfor starte med at at sige tusinde tak til for de mange gode nomineringer!

Prisen gik i år til Allan Christensen for hans mange årige arbjede i Horsens Squash Klub og som næstformand i Dansk Squash Forbund. Allan har i en lang årrække ydet en stor og vigtig indsats i både klub og forbund og har været en helt central drivkraft i udvikling af dansk squash og på turneringsområdet.

Allan har i Horsens Squashklub i en årrække hver tirsdag aften stået for drop-in squash, hvor han engageret har taget imod nye potentielle medlemmer. Han har taget godt imod mange nye medlemmer, hvor han, med udgangspunkt i rigtig mange års squasherfaring, altid har delt ud af gode råd og introduceret til øvelser, både for begyndere og øvede spillere. Han spiller stadigt squash efter alle kunstens regler og deltager selv aktivt på et af klubbens divisionshold. Der er ikke mange tilbage med et 2-cifret spillerlicensnummer, men Allan er én dem. Allan har gennem sin egen passion for spillet leveret en dedikeret indsats på nationalt plan, samtidig med at han har været et vigtigt link for Horsens squashklub til førstehåndsinformation fra forbundet med tendenser, beslutninger og samtidig har han været en god sparringspartner i forståelsen af turnerings- og spilleregler.

Allan var ligeledes en del af den projektgruppe, der i efteråret 2008 gik i gang med at opgradere strukturen for Danmarksturneringen og principperne for Danmarksranglisten.

I 2009 blev Allan valgt ind forbundets bestyrelse, hvor han har været en drivende kraft i udviklingen i dansk squash. Allan har i sin tid i bestyrelsen været ankermand i udviklingen af Squashportalen, været formand for Turneringsudvalget, været økonomiansvarlig samt været Næstformand.

Derfor fortjener han at blive ”Årets Squasher” 2020 i forbindelse med hans udtræden af forbundets bestyrelse.

Stort TILLYKKE til Allan med den fornemme og meget velfortjente pris.


Indlæser Samtale