Vil I ha nye spillere i squashklubben?

Vil I ha nye spillere i squashklubben?

Motivu kan måske hjælpe med at skabe kontakt til potentielle nye squashspillere

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2019-03-08 12:54:00

Vil I ha nye squashspillere til klubben

Dansk Squash er blevet opmærksomheden på et tilbud fra Motivu. Et tilbud de tilbyder til alle idrætsforeninger,  og som vedr. hjælp til at rekruttere nye medlemmer.

 

Vi gør opmærksom på at vi i Dansk Squash Forbund intet samarbejde eller forhold har til Motivu, men finder det blot som en interessant mulighed, at formidle budskabet, da nye medlemmer jo altid er dejlige at få!

 

I praksis fungerer det ved at Motivu forsøger at skaffe brugere til at tilmelde sig en gratis prøvetræning i jeres squashklub. Og I skal så forinden have oprettet og beskrevet jeres træning på Motivu platformen. Se meget mere på Motivu.dk, hvor I også kan tilmelde jer en gratis forsøgsperiode på en måned.

 

Yderligere spørgsmål omkring dette rettes direkte til Motivu, ikke til Dansk Squash, da vi som tidligere nævnt ikke har noget officielt samarbejde med Motivu, men blot vil gøre klubberne opmærksomme på muligheden.

 

Hvis I gør brug af dette tilbud, håber vi, at I har lyst til at dele jeres erfaringer med os, ved at kort at skrive en mail til os på  squash(at)dansksquash.dk


Indlæser Samtale