Thy Squash har opstartet deres vej mod ATK-certificering

Thy Squash har opstartet deres vej mod ATK-certificering

I Thy Squash har de påbegyndt arbejdet med at få Thy Squash ATK-certificeret

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2017-03-02 13:59:00

Thy Squash har opstartet deres vej mod ATK-cerificering

Torsdag d. 24. februar blev startskuddet mod Thy Squash ATK-certificering.

Thy Squash har indgået samarbejde med Dansk Squash om et ATK certificeringsforløb, og det har de nu taget hul på. Thy Squash er den anden klub under Dansk Squash Forbund, som er gået i gang med certificeringsforløbet, og det 1. modul i certificeringsforløbet blev brugt på grundig forventningsafstemning, da det er vigtigt for Thy Squash, at de med ATK-arbejdet fortsat kan holde fast i at være en klub, hvor der er plads til alle - både bredde og elite.

En aften hvor der blev arbejdet grundigt med tankerne omkring hvordan ATK kan understøtte alt det gode arbejde, som Thy Squash allerede gør. Og der var plads til gode grin, brainstorms og dybere refleksion, hvilket alt sammen var med til, at Thy Squash ved aftenens afslutning havde fået formuleret 5 målsætninger for deres videre arbejde mod en ATK-certificering.

Vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde med Thy Squash omkring ATK.

Thy Squash er sammen med Birkerød Squashklub de to første klubber, som har indgået aftale med Dansk Squash omkring en ATK-certificering.

Flere klubber har vist interesse for en ATK-certificering, og det forventes, at endnu 3 klubber indgår aftale om ATK-certificeringsforløb i indeværende sæson.


Indlæser Samtale