Squashturneringer - går det bedre?

Resultaterne foreligger nu af Turneringsudvalgets spørgeskemaundersøgelse om spillernes vurdering af sæsonens turneringer

Skrevet af Allan B. Christensen - 2016-04-23 17:10:00

For halvandet år siden lavede Turneringsudvalget en undersøgelse blandt squash-spillere for at finde ud af, hvad der holder spillere tilbage fra at deltage i individuelle senior-squashturneringer (de 6 årlige Grand Prix'er, DM, øvrige seniorturneringer).

Vi fik næsten 100 svar med mange begrundelser og gode ideer. Besvarelserne blev brugt til at inspirere de klubber, der står som arrangører af turneringerne, til bedre markedsføring og afvikling af arrangementerne.

Nu hvor sæsonen 2015-16 er ved at være slut, ønskede Turneringsudvalget at høre, om de forskellige tiltag er blevet bemærket, om de har virket, og om der er flere ideer til forbedringer.

Igen er der kommet cirka 100 besvarelser. Interesserede kan hente en anonymiseret statistik over besvarelserne med tilhørende kommentarer her og detaljerede svar her.

Tak til alle, der har bidraget. Besvarelserne vil indgå i det videre arbejde med at skabe endnu bedre squashturneringer.


Indlæser Samtale