Squashklub genetableret i Vejle

Squashklub genetableret i Vejle

Efter to dages Åbent Hus på de nye squashbaner i Vejle blev Vejle Squash Klub mandag d. 31. oktober genetableret.

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-11-01 12:30:00

Squashklub genetableret i Vejle

Efter to dages Åbent Hus på de nye squashbaner i Vejle blev Vejle Squash Klub mandag d. 31. oktober genetableret

I løbet af søndagen og mandagen havde blev de nye squashbaner i Vejle besøgt af cirka 50 mennesker i forbindelse med åbent hus. Flere af de besøgende ville støve ketcherne af og en udtrykte det meget direkte, "Vi har jo ventet på det her i 20 år!".

Til åbent hus var der deltagere fra alle niveauer, lige fra begyndere til rutinerede spillere, og positivt var det også, at en del børn deltog.

Der blev udtrykt stor interesse for både baner og klub, hvilket er glædeligt.

Efter åbent hus blev der mandag aften afholdt generalforsamling med 15 deltagere, og Vejle Squashklub fik valgt en bestyrelse samt revideret vedtægterne, som skal tegne den genetablerede Vejle Squashklub.

Samtidig var der deltagere tilstede som er erfarende i sporten, og som har stor trænerkapacitet, og de tilkendegav, at de gerne ville stille deres trænerviden til rådighed. Så det tegner for alvor rigtig godt for Vejle Squashklub, med frivillige til både bestyrelses- og trænerhverv.

Nu arbejder Vejel Squashklub videre med den konkret organisering af klubben, og satser på at de er helt klar i begyndelsen af december, hvor Vejle Squashklub for alvor kan gå i luften.

Dansk Squash byder den genetablerede Vejle Squashklub velkommen og ser frem til det fremtidige samarbejde.


Indlæser Samtale