Squashcamp 2016 var en succes

Landstræneren melder tilbage om en vellykket Squashcamp 2016

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-08-10 14:43:00

Squashcamp 2016 var en succes

DSqF Squashcamp 2016, 3 dags squashcamp for de danske juniorer, er netop afholdt i Kolding KFUM, og der meldes tilbage om en vellykket og sjov camp.

På programmet for squshcampen var blandt andet øvelser hvor spillerne skulle lære hinanden at kende, dette gennem spillerprofiler, hvor spillerne skulle svare på spørgsmål om hinanden ud af interesser og squashoplysninger. En god teamøvelse, hvor spillerne engagerede sig, arbejdede sammen og lærte hinanden at bedre at kende.

Dagene bøde dog selvfølgelig også på squashspecifikke øvelser. Spillerne lærte om hvordan man varmer ordentlig op, arbejde med forskellige slagsekvenser og træfpunkter, samt spiløvelser man kan lave med sine træningsmakker og kampspil.

Også elementer af hurtighed, smidighed og bevægelse blev indarbejdet, og disse gjorde, at de fleste af spillerne nok blev en smule ømme, men alle arbejdede rigtig godt.

Danmarks bedste damespiller, Line Hansen, deltog om fredagen, hvor hun arbejdede, spillede og legede med spillerne. En stor motivation og oplevelse for spillerne at møde og selv prøve at spille med vores bedste kvindelige squashspiller.

Alle arbejdede rigtig hårdt og godt og viste god karakter på hele campen.

En vellykket camp, som godt kan gentages til næste år, gerne med endnu flere deltagere, så vi får en endnu større camp.

Sidst skal lyde en stor tak til Kolding KFUM Squash for lån af baner samt en stor tak til Kolding KFUM Hallen for deres hjælp med forplejning og overnatning.

 


Indlæser Samtale