Squash Klub kan fejre 30 års Jubilæum

Squash Klub kan fejre 30 års Jubilæum

Sønderborg Squash Klub kan den 3. december 2017 fejre deres 30 års jubilæum.

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2017-11-13 10:38:00

30 års jubilæum

Sønderborg Squash Klub kan d. 3. december 2017 fejre deres 30 års jubilæum.

En klub der har eksisteret i 30 år, hvor medlemstal har været for både nedad- og opadgående, hvor man altid forsøger sig med nye og gode tiltag for at tiltrække nye medlemmer samt fastholde de eksisterende - en klub hvor det altid er hyggeligt at komme.

I sæsonen 2017-2018 har Sønderborg Squash Klub et herrehold i Danmarksturneringen, og så har de gang i seneste nye tiltag, hvor de forsøger sig med Pop Up Squash.

Sønderborg Squash Klub har fået et butikslokale stillet til rådighed i Borgen, et indkøbscenter i centrum af Sønderborg, her skal der være Pop Up Squash lørdag den 6. januar. Lokalet er på øverste butiksdæk og lige ud for rulletrappen, hvor alle folk kommer op, så de håber på mange besøgende.

Der vil blive streget vægge og gulve op, og klubbens medlemmer fra alle kategorier vil spille.

Herudover vil der være mulighed for at prøve "SquashBorgen".

Sønderborg Squash Klub følger deres Pop Up Squash op med et Åbent hus-arrangement i klubben i weekenden efter d. 13-14 januar 2018.

Vi er meget spændte på at høre om både Pop Up squash-event samt deres efterfølgende åbent hus weekend, og ønsker Sønderborg Squash Klub rigtig god fornøjelse med deres events.

Og så skal der yderligere lyde et stort TILLYKKE med deres 30 års jubilæum - vi håber, de får en god squashdag i klubben d. 3. december 2017.


Indlæser Samtale