Pop-Up Squash i Sønderborg var en succes

Pop-Up Squash i Sønderborg var en succes

I Sønderborg Squash skød man det nye år 2018 i gang med Pop-Up Squash, og det blev en stor succes

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2018-01-09 11:09:00

Pop-Up Squash i Sønderborg

Lørdag d. 6. januar 2018 skød Sønderborg Squash Club det nye år i gang med et Pop-Up squashevent.

Sønderborg Squash Club havde fået stillet et tomt butikslokale i et storcenter til rådighed. Her opstregede de en simpel bane, ca. halv størrelse af en almindelig squashbane.

Rundt om banen langs sidevægge var der sat stole og borde samt ophængt squashmateriale, der var også lavet en fin lille hyggekrog foran en fotostat af en bøgeskov, hvor folk sad og hyggesnakkede. Uden for butikken var der sat roll-ups og kridttavle, hvor klubben annoncerede for deres Åbent hus - så alle der kom forbi kunne se det.

Annette Riding fra Sønderborg Squash Club melder derfor tilbage om en succesfuld event, "Det var simpelthen super, vi er så glade", skriver Annette, og yderligere "Der var en jævn strøm af nysgerrige, og voksne og børn, der ville prøve og ville høre om klubben og mulighederne. Et er sikkert, vi er blevet set. Også af tidligere medlemmer, der lige skulle ind og have en snak igen. Foreløbig er der endda nogen stykker, der vil komme ud til åbent hus, og andre der ville melde sig ind med det samme."

Sønderborg Squash Club afholder i den kommende weekend Åbent hus i klubben både lørdag og søndag, som opfølgning på deres Pop-Up Squash event.

Et rigtig godt initiativ, som kan være til inspiration for andre klubber. Dansk Squash Forbund ønsker klubben god fornøjelse i den kommende weekend.


Indlæser Samtale