Nyt fra formanden

Nyt fra formanden

Et par ord fra Formanden om visionsseminar, kontorflytning og gang i squashen

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2019-11-06 15:41:36

Nyt fra formanden

Et par ord fra Formanden om visionsseminar, kontorflytning og gang i squashen

Squashsæsonen er kommet rigtig godt i gang og der er høj aktivitet i holdturneringen såvel som de individuelle turneringer, og på det personlige plan har jeg endnu ikke fået rygproblemer endnu på trods af optrappet banetid.

I bestyrelsen sker der også ting og sager efter at Flemming Petersen fra Birkerød, Thomas Søgaard fra Odense og Jens Muff fra Esbjerg er kommet ombord – og vi glæder os til Visions Seminaret i Silkeborg på lørdag, hvor vi sammen med en række repræsentanter fra klubberne vil drøfte og opstille de første visioner for næste fase i dansk squash’s udvikling. Der er fortsat plads til flere deltagere hvis der er nogle der ikke har fået tilmeldt sig.

Administrativt har bestyrelsen besluttet at flytte forbundets kontor til Idrættens Hus i Brøndby, hvor DIF og en lang række af de andre specialforbund har til huse, og endvidere overtager DIF vores bogføring samt visse administrative opgaver. Flytningen vil bringe os tættere på DIF og give os mulighed for at sparre og dele erfaringer med de andre specialforbund.

Det tegner således til at blive en rigtig god og spændende sæson – både på og udenfor banen.


Indlæser Samtale