Ny formand i Dansk Squash Forbund

Lørdag d. 14. august blev der afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde i DSqF og på det efterfølgende bestyrelsesmøde blev Jan Rask valgt som ny formand

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-08-18 11:28:43

Dansk Squash Forbund har på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde lørdag d. 14. august valgt ny bestyrelse, fordi forbundets hidtidige formand Flemming Petersen ultimo juni valgte at træde tilbage af private årsager.

På et efterfølgende bestyrelsesmøde har bestyrelsen konstitueret sig med følgende ansvars- og rollefordeling:

Formand:                          Jan Rask, Sydfyns Squash Club

Næstformand:                 Thomas Søgaard, Odense Squash Club

Bestyrelsesmedlem:       Tina Pedersen, Herlev/Hjorten Squash

Bestyrelsesmedlem:       Thomas Allin, Helsingør Squash Klub

Bestyrelsesmedlem:       Morten Wiegandt, City Squash

-”Da jeg sidste år fulgte en opfordring til at tage et bestyrelsesansvar i Dansk Squash Forbund, var det ikke min ambition at blive formand. Det bør principielt være yngre kræfter, men da kandidatfeltet var snævert efter Flemmings tilbagetræden, var jeg frisk på at smøge ærmerne op.

Efter mere end 20 år i squash har jeg gjort mig nogle tanker om, hvad der skal til for at verdens sjoveste boldspil får den plads i dansk idræt, som squash fortjener.

Men det er jer i de 38 medlemsklubber, der sætter dagsordenen, hvorefter vi i forbundsbestyrelsen er forpligtet til at styre skibet i havn.

Jeg er sikker på, at vi har fået valgt en kompetent og dedikeret bestyrelse, og jeg glæder mig til samarbejdet i det kommende år.

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke den afgåede formand Flemming Petersen – ikke kun for en stor arbejdsindsats – men også for en kvalificeret og velovervejet indsats. Og jeg håber, at Flemming en dag vil vende tilbage med ny energi,” udtaler Jan Rask.

Kontakt:      

Jan Rask, tlf. 2029 1822

Mail: formand(at)dansksquash.dk

Indlæser Samtale