KLUB-Kompetencer indtog Silkeborg

KLUB-Kompetencer indtog Silkeborg

Uddannelsen, KLUB-Kompetencer, blev afholdt lørdag d. 18. marts i Silkeborg Squash.

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2017-03-21 12:54:00

KLUB-Kompetencer indtog Silkeborg

Der var sommerfugle i maven og spænding at spore blandt deltagerne til lørdagens KLUB-kompetencekursus i Silkeborg. Vigtigt af alt, var der en masse gå-på-mod og villighed til at styrke det fælles mål, at opnå bedre KLUB-Kompetencer. De frivillige havde alle dedikeret deres dag til, at styrke arbejdet med almindelige udfordringer fra klubbers dagligdag gennem emnerne; Kommunikation, Ledelse, Udvikling og Bevidsthed.

Ved hjælp af såvel teori som praktiske øvelser fik deltagerne fra de seks forskellige forbund redskaber, som kunne anvendes i klubberne. Redskaber både til at styrke klubarbejdet, men i særdeles også til at gøre klubarbejdet lettere.

Om kurset fremhæver deltagerne blandt andet øjenåbnere i form af ledelsesarbejde og kvaliteterne i sparringen med andre forbund.

Morten Jonassen fra Lido Dartklub påpeger følgende: ”Det jeg tager mest med hjem herfra, er en reminder om, at vi har ikke kun et sæt hænder og et hoved. Vi skal huske at bruge de kompetencer vi har ude i klubberne. Det er ikke altid godt, at det er de samme, som påtager sig mange opgave fordi det måske er lettest”. Dette følges op af Heino Nielsen, som sidder i bestyrelsen i Dansk Minigolf Union og klubben Putter Team Odense. Han understreger, at det er vigtigt, man som bestyrelse kommer ud over kanten, og får spurgt medlemmerne om hjælp. ”Nogle gange sidder vi i bestyrelserne med skyklapper på og ser ikke de ressourcer der også er i klubben”. Desuden ses det som en stor gevinst ved kurset, at man som deltager møder personer fra andre små forbund, som sidder med de samme udfordringer. Man er ikke alene om udfordringerne og kan lære meget af hinanden.

”KLUB-Kompetence kurset kan varmt anbefales til alle både nye, gamle og kommende bestyrelsesmedlemmer, ja alle frivillige!” – Heino, Putter Team Odense

På søndag d. 26. marts afholdes endnu et KLUB-Kompetencekursus, og vi lover at der er bedre styr på kaffen denne gang.

Tak til Silkeborg Squash Klub for lån af lokaler - og til deltagerne for en dejlig dag!

Billede: Heino Putter Team Odense, Morten Jonassen Lido Dartklub, Michelle Silkeborg Squashklub, Sten Silkeborg Oriente, Steen Orienteringsklubben Djurs, Alexander Aarhus 1900 Triathlon, Jesper Jonassen BH Dart, Mikkel Minigolf Klub Aarhus, Anderas Aarhus 1900 Triathlon og Bente Horsens Petanque Klub.

Indlæser Samtale