Invitation til Senior DM

Tilmelding til denne sæsons Danmarksmesterskab for seniorer er nu åben

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2019-01-23 15:14:00

Senior DM 2019

Herlev og Birkerød Squash klubber har i år fornøjelsen af at dele værtskabet og er glade for i fællesskab at invitere til dette års Senior DM.

 

Senior DM afholdes i år fra den 29. marts til den 31. marts, og vi forventer som tidligere år en masse gode kampe, hygge og kammeratskab blandt de deltagende squashere. Der bliver lodtrækning fredag den 29/3 kl. 17.45 og kampstart kl. 18. Turneringen forventes afsluttet søndag den 31/3 kl. 15.

 

Der spilles Monrad 16 i alle rækker, så vidt muligt, og fredag og lørdag frem til frokost vil kampene blive spillet på hhv Herlevs (Herre M, Herre A, B) og Birkerøds (Alle Damerækker samt Herre C og D) squash anlæg, der ligger under 20 min kørsel fra hinanden. Efter frokost lørdag samles alle deltagere i Herlev, og alle resterende kampe afvikles i Herlevs squash anlæg frem til og med finalerne om søndagen. Det forventes at finalerne starter ca. kl. 14 om søndagen og at turneringen afsluttes kl. 15.

 

Maximum antal deltagere er 96, der tildeles efter først til mølle princippet.

Forventet kampafvikling (angivet som antal kampe per deltager): Fredag: 1, Lørdag: 2, Søndag: 1

 

Der vil være præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle rækker.

Fordelingen af præmier bliver nr. 1 – 400,- nr. 2 – 250,- og nr. 3 – 150,-

 

Ved tilmelding bedes I angive trøjestørrelse (small, medium, Large, XL , 2xXL), da alle vil få udleveret en lækker DM squash trøje ved ankomst.

 

Turneringsinfo, kampprogram og resultater vil være at finde på www.birkerodsquashklub.dk og www.herlevsquash.dk  

 Der er mulighed for overnatning Herløv Kro (Hils fra Herlev Squashklub DM-aftale) adresse: Herlev Torv 9-11, 2730 Herlev. tlf. 44-94 00 03. Booking kan ske pr. email på booking(at)herlev-kro.dk . Ca. - pris 600 kr. for 2 pers. i dobbeltværelse med morgenmad (sidst vi havde DM).

 

Prisen for deltagelse i Senior DM er 250,- der dækker turnerings-gebyr + fri frugt og snacks under turneringen, samt sandwich fredag aften og frokost lørdag og søndag. Kantinen i hallerne holder åbent under turneringen, hvor der er mulighed for at købe mad og drikkevarer. 

 

Lørdag aften inviteres til en hyggelig middag med start kl. 19.00 i Herlev. Tilmelding og betaling (150 kr) til middag lørdag aften - sker ved tilmelding til turneringen.

 

Spillesteder :

Herlev Squash Center               Birkerød Squash Klub

Skinderskovvej 31                     Topstykket 34

2730 Herlev                               3460 Birkerød

 

Tilmelding senest fredag d. 15 martsSquashportalen. Vi beder om tilmeldinger i så god tid som muligt, så vi kan sikre en optimal afvikling af turnering.

 

 

Med venlig hilsen,

Turneringsledelsen.

 

Torben Vogt                                               Jørn Karlsen

Torben_vogt(at)hotmail.com                    Jb.karlsen(at)gmail.com

Birkerød Squashklub                                Herlev Squashklub

 


Indlæser Samtale