I disse OL-tider

I disse OL-tider

Randers Squash Klub stillede op med oppustelig bane til OL på Tronholmen

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-08-15 11:17:00

I disse OL-tider

Randers Squash Klub var med til OL på Tronholmen, og de har sendt DSqF nedenstående fine artikel.

Billede: Michael og Milo fik testet hinandens evner i en måske ny OL-disciplin: squash

Squash ny OL-diciplin

 

Desværre - mener mange – dog ikke ved det ”rigtige”OL; men som deltager i Olympisk Park på Tronholmen i Randers Ugen

Regn og blæst er ikke de mest optimale betingelser for at spille squash udendørs; men det forhindrer dog ikke Randers Squash Klub i at stille op med oppustelig bane til OL på Tronholmen. Som de selv siger ”når nu squash af uransagelige årsager endnu ikke er blevet en rigtig olympisk disciplin, kan vi jo så heldigvis vise vores dejlige sport frem live fremfor på TV i forbindelse med Randers Ugen”, og så alle får mulighed for at prøve kræfter med vores finurlige spil”.

Og uanset det noget omskiftelige vejr, var der fra start godt gang i den oppustelige squasbane, hvor legeglade børn i alle aldre ville prøve, hvor sjovt det er, at spille squash fortæller Jesper Asmussen fra squashklubben. ”Vi havde måske forventet, at der ind imellem ville være lidt tomt; men vi besluttede i klubben, at skulle det være, så skulle der tryk på. Alle der prøver at spille får for eksempel et billede med hjem af sig selv – eller sammen med en makker. Billederne kan i øvrigt også ses / hentes på vores hjemmeside www.randers-squash.dk. Flere nye medlemmer er det også blevet til, så vi er indtil videre godt tilfredse. Og samtidig en stor ros til arrangerørne (vejret er de jo ikke herre over). Alt fungerer super fint med så mange aktiviter på samme område, - og et kanon samarbejde mellem de forskellige idrætsgrene. Så alt i alt en perfekt dag for os fra squashklubben ” slutter Jesper Asmussen.

www.randers-squash.dk

 

Billed: Klubbens deltagere: Fra venstre Kristian -, William- og Jesper Bering Asmussen samt Bruno Sørensen og Bo Knii fra Randers Squash Klub    

 

 


Indlæser Samtale